Home

Despre noi

Ne rasfatam si relaxam clientii de mai bine de 8 ani. Calitatea si siguranta produselor si a serviciilor, reprezinta darul nostru pentru cei care ne trec pragul in fiecare zi.

Îți oferim: Unghii tehnice, Manichiură-Pedichiură, Cosmetică facială, Lash Lift, Gene fir cu fir, Cosmetică corporală, Reiki, Terapia Fohow, Masaj, Epilare definitivă.

Personalul nostru calificat participa periodic la seminariile de perfectionare oferite de partenerii nostri si nu numai.

Va rasfatam doar cu produse profesionale de cea mai buna calitate. Daca produsele sunt pe placul vostru le puteti achizitiona de la noi.

Ceea ce ne diferentiaza de ceilalti este abilitatea de a combina respectul si amabilitatea cu energia pozitiva, in fiecare zi.

Echipa Noastra

Iti oferim servicii de calitate, pentru ca suntem profesionisti si ne tratam cu respect clientii. Echipa noastra participa frecvent la cursuri si workshop-uri nationale si internationale. Nu ne bazam doar pe talent ci ne antrenam permanent abilitatile, la concursuri iar dovada calitatii o demonstreaza numeroasele diplome castigate si multumirea clientilor.

Adriana

Cosmetica & Remodelare
0767 531 745

Inna

Nails Art & Care

0761 330 305

La Belle Femme

Meriti sa iti acorzi atentie, pentru ca esti importanta!
Te invitam sa te rasfeti intr-o atmosfera relaxanta. Intra intr-o lume a frumusetii si a elegantei.
Programeaza-ti acum ora de rasfat!

ADRESA

Bd.Carol I, Nr.98, Craiova

EMAIL

programarilabellefemme@gmail.com

TELEFON

0767 531 745