La Belle Femme un concept de succes in domeniul infrumusetarii


 

Conceptul La belle femme a fost creat din pasiune pentru frumos, pe cateva idei fundamentale salo n900 si anume respect, calitate, stabilitate, comunicare si profesionalism. O conditie esentiala a succesului este echipa puternica de langa tine.
Istoria echipei La belle femme incepe in anul 2013, primul si singurul salon cu stil frantuzesc din Craiova, te invita sa te rasfeti intr-o atmosfera relaxanta, intr-o lume a frumusetii si a elegantei.
Suntem o echipa tanara de profesionisti, pregatiti la cursuri si workshop-uri nationale si internationale. Nu ne bazam doar pe talent ci ne antrenam permanent abilitatile, la concursuri iar dovada calitatii o demonstreaza numeroasele diplome castigate. Iti ofera o gama completa de servicii de infrumusetare specilizata pe Hairstyling, Unghii tehnice, Manichiura-Pedichiura, Cosmetica faciala, Lash Lift, Gene fir cu fir, Cosmetica corporala ┼či Masaj, Reflexoterapie, Reiki! O echipa unita, functionam performant iar impreuna putem atinge performante remarcabile.
Am reusit sa ne dezvoltam pe zi ce trece mai mult, ne-am concentrat asupra posibilitatilor si capacitatile noastre, crescandu-ne astfel nivelul de performanta. Increderea, puterea exemplului si munca in echipa sunt ingredientele vitale pentru constructia unei echipe eficiente.
Ceea ce ne diferentiaza de ceilalti este capacitatea de a face o combinayie intre energia buna, intelegere si multa amabilitate.
Produsele folosite in salonul nostru sunt de tip profesional, destinate exclusiv lucrului in saloanele de infrumusetare. Personalul nostru calificat participa periodic la seminariile de perfectionare oferite de partenerii nostri, printre care mentionam: Crystal Nails, Crystal Spa, HeliaD, BBCOS, Wunderbar, Lady Stela, Holiday, Roial, LuxLash, Wella Professional, Kiepe, ArgiLine Professional, Matrix, BES, MAC, PAESE, etc.

In salonul nostru va puteti regasi frumusetea, va asteptam mereu cu drag!

labellefemme.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora.