Lash Lift


Lash Lift sau laminarea genelor este un procedeu cosmetic non-invaziv si semi-permanent care se realizeaza cu scopul obtinerii unor gene curbate, lungi si dese. Rezultatele sunt absolut spectaculoase!
Laminare genelor este potrivita tuturor femeilor care vor sa aiba gene naturale mai bogate, mai curbate si mai lungi, procedura fiind recomandata persoanelor care au avut extensii de gene timp indelungat sau in cazul genelor scurte si/sau drepte.
Laminare genelor este o procedura non-alergenica, nedureroasa si nu traumatizeza genele naturale in niciun fel. Mai mult, produsele folosite sunt realizate din ingrediente 100% naturale. Rezultatul final este unul spectaculos, in cele mai multe cazuri durand pana la 2 luni. Prin procedura de ridicare a genelor de la radacina acestea par vizibil mai lungi, efectul de curbare, cheratina si vopseaua oferind volum genelor. Genele tale vor parea mai groase si vor deveni mai sanstoase.
Avantajele laminarii genelor  LASHLIFT
♥ alungirea firelor de par
♥ ingrosarea firului natural cu 30%
♥ obtinerea unui aspect de gene voluminoase
♥ pigmentarea firului natural de par
♥ curbarea genelor
♥ protectia si intarirea genelor
Laminarea se recomanda sa fie efectuata o data la 2 luni timp de 3 sedinte consecutiv, iar ulterior necesita întretinere o data la 6 luni.
Intretinerea genelor acasa, dupa procedura
Nu este recomandat dusul fierbinte sau udarea cu aps a genelor, imediat dupa procedura, dar si timp de 24 ore de la efectuarea ei. De asemenea, genele se vor putea rimela abia dupa 24 ore. Dupa aceasta perioada, genele se vor demachia in mod normal.

Te poti programa apeland numarul de telefon 0767 531 745 sau
completand formularul din pagina de

labellefemme.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora.