Noi va remodelam frumusetea pentru a va regasi magia unei povesti


Va oferim urmatoarele servicii: impachetare cu aur
♥ Masaj relaxare;
♥ Masaj terapeutic;
♥ Masaj Reiki;
♥ Masaj anticelulitic cu vacuum/lipovibratii;
♥ Impachetari cu parafango, chocofango, parargil;
♥ Impachetare Therma Frio Shock;
♥ Impachetare cu Aur;
♥ Tratament cu vaccum pentru marirea si ridicarea sanilor.

Cosmetica corporala un simbol al luxului, o necesitate atat pentru femei, cat si pentru barbati.
Cosmetologia este stiinta si arta ingrijirii externe a corpului cu ajutorul preparatelor si al tratamentelor speciale. Ingrijirea acordata pielii este importanta inca din cele mai vechi timpuri, pielea fiind, asa cum subliniaza profesorul Le Coulant,"oglinda in care se citeste comportamentul si caracterul individului."
Masajul de relaxare atenueaza tensiunea, stresul, calmeaza durerile, relaxeaza muschii incordati si indeparteaza starea de apatie. Prin masajul de relaxare corpul este ajutat sa elimine toxinele, conducand astfel la imbunatatirea circulatiei sangelui si a limfei, dezvoltarea amplitutinii de miscare la nivelul articulatiilor avand ca efect imediat eliminarea tensiunii musculare. Masajul, mai presus de toate, ne da o senzatie de bine.
Masajul reiki inseamna vindecarea sau relaxarea corpului cu ajutorul energiilor transferate de la un maestru reiki la pacient. Reiki nu este o simpla tehnica de masaj, este o terapie japoneza de vindecare prin energie, transferata in corp prin palmele maestrului de reiki. Nu se maseaza muschii sau tesuturile pacientilor, ci doar ating anumite zone,iar in acest fel energiile vindecatoare sunt transferate de la maestru la pacient, cu scopul de a diminua stresul, de a relaxa corpul si de a vindeca durerile anumitor boli.
Domeniul esteticii si al cosmeticii a evoluat foarte mult in ultimii ani, tehnicile anticelulita au fost revolutionate odata cu aparitia tratamentului cu vacuum. Tratamentul poate fi folosit indiferent de gradul de celulita pe care il aveti, acesta actionand atat la nivel cutanat, cat si subcutanat. Rezultatele sunt garantate.
Tratamentul cu Vacuum nu numai ca va oferi in timp pielii elasticitatea si luminozitatea mult dorite, dar va elimina si din centimetri de grasime, deci veti slabi! Evident ca fiind un tratament mai agresiv, reusind sa ajunga pana la tesuturile subcutanate, miracolul vine si cu o doza de durere. Dar merita! Intensifica drenajul limfatic si circulatia periferica, actiuni ce iti vor netezi pielea si vei parea acoperita in matase.
Impachetarile corporale reprezinta un adevarat elixir, atat pentru frumusetea si sanatatea corpului, cat si pentru tratarea celulitei. Rezultatele se vor vedea de la prima aplicare, pielea mult mai ferma, iar aspectul pielii se va imbunatati.
Insa e bine de stiut ca rezultatele difera de la o persoana la alta, datorita faptului ca fiecare organism este unic!

Te poti programa apeland numarul de telefon 0767 531 745 sau
completand formularul din pagina de

labellefemme.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora.